U heeft recht op het btw-tarief van 6% als u aan volgende voorwaarden voldoet: Uw woning is ouder dan 10 jaar. Uw woning dient uitsluitend als privéwoning of slechts een ‘bijkomstig’ gedeelte ervan dient om uw beroep uit te oefenen. De werken zoals bijvoorbeeld omvorming, renovatie, rehabilitatie, verbetering, herstelling of onderhoud worden rechtstreeks aan de eindgebruiker, zijnde de eigenaar of de huurder gefactureerd. Opgelet: Dit geldt niet voor alle producten die wij aanbieden! U kan altijd op info@yourdome.be terecht om dit na te vragen.

Ja! Absoluut! Een goede ervaring voor de klant is onze missie. Onze slogan is niet zomaar ‘Time to Relax’.

Een terrasoverkapping aan je woning geeft isolatie waardoor je zowel in de winter als in de zomer minder energie verbruikt. In de winter kan je een terrasoverkapping sluiten waardoor de warmte minder snel naar buiten gaat. Zo zorg je er voor dat het verschil tussen de buitentemperatuur en de binnentemperatuur kleiner wordt. In de zomer schijnt de zon constant op je woning waardoor het binnen snel warm wordt. Dankzij een terrasoverkapping wordt de warmte van de zon tegengehouden omdat de zon niet rechtstreeks op de ramen van je woning schijnt. Hierdoor zal de temperatuur in jouw woning minder schommelen en hoef je de airco minder te gebruiken.

Hoe komt het dat rolluiken energiebesparend werken? Gesloten rolluiken aan de buitenzijde van een raam zorgen voor een extra buffer stilstaande lucht (warmtebrug). Deze isolerende laag zorgt dat de warmtestromen de woning niet verlaten of naar binnen komen. Deze regel geldt zowel bij kunststoffen rolluiken als bij aluminium rolluiken. Zo kan u een sterke besparing realiseren op uw energiefactur dankzij uw rolluiken.

De garantietermijn op producten verschilt per type en kan u navragen door te mailen naar info@yourdome.be.

Na het installeren van de producten zal u per email een factuur ontvangen waar de gegevens voor overschrijving op genoteerd staan.

Ja! Wij lossen problemen altijd zo snel mogelijk op. Dit behoort tot onze missie voor een geweldige tevredenheid bij onze klanten.

Ja! Wij hebben ervaren techniekers in dienst die al onze producten kunnen plaatsen.

U kan uw gegevens doorgeven via de website. DOME zal u contacteren om een offerte op te maken.

De levertermijn kan erg verschillen per seizoen. De geschatte levertermijn wordt u meegedeeld bij het opmaken van een offerte.

Ja! Absoluut! Wij zijn officieel dealer van Verano. Voor de vliegenramen werken we samen met FenekO.

Enkel voor bedragen boven € 7500 vragen wij een voorschot van 40 %.

De kost van het montage materiaal zit allemaal verrekend in het totaal van de plaatsingskosten.

De kosten voor de verzending of de verplaatsing zitten altijd in het totaal van de plaatsingskosten verrekend.

Ontdek hier hoeveel je op vlak van energie kan besparen dankzij het plaatsen van zonnescreens vs. airco, alsook andere voordelen van zonnescreens.

Neem contact met ons op voor vragen ☎️ +32 53 397 223 📧 info@yourdome.be
This is default text for notification bar