LAMELLENDAKEN

Wat is een lamellendak?

Een lamellendak is een constructie van aan elkaar geschakelde aluminium lamellen. Lamellen kunnen draaien tot 90° om hun eigen as, dit geeft vele mogelijkheden om zelf de inval van het licht te regelen. Het is dus in feite een terrasoverkapping met lamellen. De lamellen kun je niet handmatig bedienen.

2 verschillende lamellendaken

Bij DOME bieden we u twee lamellendaken aan van Verano. Een lamellendak met kantelbare lamellen en een lamellendak waarbij de lamellen ook opengeschoven kunnen worden. De beide lamellendaken hebben een stijlvolle en luxueuze uitstraling, waarbij u de inval van het licht zelf kunt regelen.

Alles wordt op maat gemaakt. Als u interesse heeft, dan maken we graag tijd vrij om met u alle mogelijkheden te bespreken in de showroom.

LAMELLENDAK

De lamellendaken kunnen uitgerust worden met nog meer extra’s zoals screens, verlichting, glazen wanden en terrasverwarmers.

Bovendien voldoen onze lamellendaken aan de Europese eisen qua veiligheid en voor sneeuwbelasting en winddruk, waardoor uw meubelen in de tuin beschermt zijn tegen het weer, ook tijdens de winter. Zoals bij al onze producten heeft u uiteraard ook op het lamellendak een garantie vanuit de fabriek van 5 jaar.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK!
Wovi bvba • Ramerstraat 53, 1760 Strijtem (Brussel) • BTW BE0556.879.869
 © DOME • Regio Vlaams-Brabant, Brussel & Aalst • SitemapLinks • Webdesign door Vonk Marketing