Wie zijn we?

Dome, dat is klantgerichtheid. We zijn pas tevreden als u dat bent. Ons doel is dat klanten zich gelukkiger voelen door ze maximaal te laten genieten van hun eigen thuis. Dat doen we door ieder project persoonlijk aan te pakken. Zo staan we steeds ter uwer beschikking, vanaf het eerste contact tot oplevering en aftercare. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit en Belgische makelij.

Onze leveranciers

De leveranciers waar we mee samenwerken, hebben we zorgvuldig uitgekozen. Ze leveren uitsluitend kwaliteitsvolle producten af en ze zijn allemaal toonaangevende spelers op deze markt.

Garantie

Op de meeste producten die wij verkopen, zit er 2 jaar garantie vanuit de fabriek.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom kiezen voor DOME?

Bij DOME vinden we het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken en gerust bent vanaf het eerste contact tot na de oplevering. Daarom bieden wij een totaal pakket aan bestaande uit:

Advies: we geven graag advies om samen tot de juiste oplossing te komen. We meten alles zorgvuldig op en maken ter plaatse een offerte op maat.

Installatie: ons team heeft al meer dan tien jaar ervaring in het installeren van zonwering. Zij staan garant voor een correcte installatie en een mooie afwerking. Alles werken we tot in de kleinste details en gebruiksklaar af.

Na-service: heeft uw bestaand rolluik of zonwering problemen? We komen graag kijken hoe we het probleem snel en efficiënt kunnen oplossen.

  • Meer dan 10 jaar ervaring in plaatsing
  • Persoonlijke opvolging
  • Opmeting door zaakvoerder
  • Uitgewerkte offerte op maat
  • Finale opmetingen voor start productie
  • Geïnstalleerd door eigen team
  • Aandacht voor na-service!

Ons team

Yermo foto website-3
Yermo Indigne

Zaakvoerder

Vitas- 2
Vitas Indigne

Zaakvoerder

jensmoyson
Jens Moyson

Technieker

koenvandevoorde
Koen Vandevoorde

Technieker

Verano

Onze leveranciers

dickson-logo-black-and-white
Somfy
FenekO
velux
Neem contact met ons op voor vragen ☎️ +32 53 397 223 📧 info@yourdome.be
This is default text for notification bar