WAT KOST EEN TERRASOVERKAPPING?

Prijs terrasoverkapping: Een terrasoverkapping beschermt je voor de wisselvallige, Belgische weersomstandigheden. Of het nu regent of niet, jij geniet het hele jaar door van je terras en je tuin. Maar wat kost zo’n terrasoverkapping eigenlijk? En waardoor wordt die prijs bepaalt? Wij leggen het voor je uit.

Qua terrasoverkappingen zijn er verschillende mogelijkheden: volledige overkapping, gedeeltelijke overkapping, elektrische of manueel bediend, ALU of PVC, diverse kleuren, met of zonder schuiframen, extra vliegenramen, … En iedere mogelijkheid heeft z’n eigen prijs. Kortom, de prijs van je terrasoverkapping hangt af van:

Afmetingen en opties
Comfort
Afwerking
Installatie
Onderhoud

De totaalprijs voor je nieuwe terrasoverkapping, dat blijft nattevingerwerk… Tenzij je een gratis offerte aanvraagt bij één van onze consulenten. Via onderstaande knop is dat binnen twee minuten gepiept. Onze vakmannen nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

PRIJS TERRASOVERKAPPING: Alu of PVC

Afmetingen en opties

Allereerst en vanzelfsprekend: de prijs van een terrasoverkapping hangt af van de gewenste afmetingen. Hoe groter de terrasoverkapping, hoe hoger de prijs. Wil je jezelf wat handenarbeid uitsparen? Dan kan je een motor aansluiten op je terrasoverkapping zodat het screendak elektrisch bediend kan worden.

Comfort

Hoe meer comfort je wil, hoe hoger de prijs oploopt. Mensen die op hun privacy gesteld zijn, kunnen bijvoorbeeld een aantal screens, schuifpanelen of schuifwanden toevoegen als zijelement. Wie meer licht wil, kan lichtdoorlatende lamellen laten plaatsen. Heb je snel last van de kou? Dan geniet je het hele jaar door van je terrasoverkapping door er verwarming te voorzien.

Afwerking

Ook de kwaliteit en de afwerking spelen een rol. Geen zichtbare kabels of vijzen? Egale lichtspreiding door LED-verlichting? Audio- en verwarmingselementen? DOME verwerkt alles naadloos in de overkappingsstructuur, maar logischerwijs betaal je hiervoor meer dan voor een terrasoverkapping met standaard afwerkingsniveau. Voor haar terrasoverkappingen werkt DOME samen met Verano. Je mag er dus van uitgaan dat de standaard bij ons net dat tikkeltje hoger ligt.

Installatiekosten

Prijs terrasoverkapping wordt uiteraard bepaald door de installatie ervan. Iedere installatie is anders, maar om de kosten te drukken, hechten we veel belang aan de voormontage in de fabriek. Hoe minder we ter plaatse hoeven te doen, hoe goedkoper het voor jou uitkomt.

Onderhoud

Een aluminium overkapping vraagt in feite weinig onderhoud. Een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt met een niet-bijtend reinigingsmiddel volstaat. Hiermee bescherm je de overkapping tegen zure regen, zeelucht en UV-stralen. Doe je dit niet, dan zou een groot onderhoud sneller nodig kunnen zijn dan verwacht.

Wist je dat?

Bij een terrasoverkapping die op de woning aansluit, kan je van het verlaagde btw-tarief voor renovaties genieten. Wist je ook dat Dome meer doet dan terrasoverkappingen plaatsen? We zijn ook sterk, maar dan ook echt sterk, in het plaatsen van pergola’s, rolluiken, lamellendaken, vliegenramen, car ports, zonweringen en screens.

AFSPRAAK MAKEN
Wovi bvba • Ramerstraat 53, 1760 Strijtem (Brussel) • BTW BE0556.879.869
 © DOME • Regio Vlaams-Brabant, Brussel & Aalst • SitemapLinks • Webdesign door Vonk Marketing