WAT KOST EEN VLIEGENRAAM?

Prijs vliegenramen: (Bijna) niemand houdt van insecten in z’n huis. Vliegen, muggen en wespen, vooral ’s zomers kunnen ze voor irritatie zorgen. Een goedkope en effectieve oplossing om deze vervelende diertjes uit de deur te houden, zijn vliegenramen, schuifvliegdeuren, vliegdeuren, plissés en rolhorren. Maar wat kosten die dingen eigenlijk? Wij leggen het je uit.

De prijs van een vliegenraam hangt af van verschillende prijsfactoren: het materiaal, de afmetingen, de kleur en de installatie. Wil je zeker weten hoeveel je zou neertellen voor de plaatsing van vliegendeuren? Vraag hieronder je gratis prijsofferte aan.

PRIJS VLIEGENRAMEN EN VLIEGENDEUREN

Het materiaal

Dankzij onze partner Feneko zijn onze vliegendeuren beschikbaar in kunststof (PVC) en aluminium. Aluminium vliegendeuren zijn iets duurder in aankoop, maar vereisen minder onderhoud doorheen de jaren. Of in de volksmond: ze gaan langer mee. Het is dus zeker het overwegen waard iets meer neer te tellen bij aankoop om op lange termijn wat geld uit te sparen.

Dierenliefhebber? Dan raden we ons pet-gaas aan dat bestand is tegen de scherpe nagels van uw trouwe viervoeter.

Afmetingen

De meeste woningen hebben ramen met relatief normale afmetingen. Daarvoor kunnen we een standaard vliegenraam aankopen bij de leverancier. Heb je echter van die “gekke” ramen met afwijkende afmetingen, dan moeten we het raam op maat maken wat een meerkost met zich meebrengt. Daarnaast kan je ervan uitgaan: hoe groter het vliegenraam, hoe hoger de prijs vliegenramen.

Kleur

Een bepaalde kleur hoeft niet per se een hogere kost te betekenen. Alle RAL-kleuren zijn namelijk inbegrepen in de totaalprijs van de vliegenramen. Wil je echter iets héél speciaals – stel nu felgeel – dan kan dat, maar tegen een meerprijs.

Plaatsing?

Het plaatsen van een vliegenraam lijkt eenvoudig, maar dat is het doorgaans niet. Daarom raden we aan één van onze vakmannen jouw nieuwe vliegendeuren te laten monteren bij levering. Op die manier hoef jij je nergens nog zorgen over te maken. Wij nemen de opmetingen, levering, plaatsing en after service voor onze rekening.

Wist je dat?

Wist je ook dat Dome meer doet dan vliegenramen plaatsen? We zijn ook sterk, maar dan ook echt sterk, in het plaatsen van pergola’s, rolluiken, lamellendaken, terrasoverkapping, car ports, zonweringen en screens.

OFFERTE AANVRAGEN
Wovi bvba • Ramerstraat 53, 1760 Strijtem (Brussel) • BTW BE0556.879.869
 © DOME • Regio Vlaams-Brabant, Brussel & Aalst • SitemapLinks • Webdesign door Vonk Marketing
Neem contact met ons op voor vragen ☎️ +32 495 86 35 96 📧 info@yourdome.be
This is default text for notification bar