Rolluiken Aalst

Rolluiken Aalst: wilt u nieuwe rolluiken laten plaatsen? Wilt u de zonwering bij u thuis regio Aalst verbeteren? Rolluiken hebben veel voordelen zoals het weren van zon, een goede verduistering, privacy en inbraakbeveiliging. Bij ons kan u terecht voor alle types rolluiken zoals voorzetrolluiken, inbouw rolluiken, Velux rolluiken, verandarolluiken en opbouw rolluiken.

Rolluiken zijn beschikbaar in aluminium of kunststof (PVC). Aluminium rolluiken vergen bijna geen onderhoud en zijn steviger dan rolluiken uit PVC. Kunststof rolluiken hebben dan weer het voordeel dat ze goedkoper zijn dan aluminium. Daarnaast heeft u ook de keuze in manuele of elektrische bediening.

Rolluiken op maat regio Aalst

Rolluiken Aalst: de rolluiken van onze leverancier zijn makkelijk te plaatsen op een muur of in een raamkader. Deze zijn verkrijgbaar in aluminium of PVC en in meer dan tien verschillende kleuren. De PUR schuimvulling zorgt voor een betere isolatie en stevigheid.

Alle rolluiken kunnen manueel bediend worden via een lint of met een motor. Voor elke situatie bieden wij het juiste product aan. De rolluiken zijn makkelijk te bedienen via GSM of tablet.

Rolluiken Aalst

1. Contacteer ons voor een afspraak bij u thuis regio Aalst of voor een afspraak in de showroom.
2. We bespreken alle mogelijkheden, materialen en prijzen.
3. We komen opmetingen doen.
4. U krijgt een gratis & vrijblijvende offerte op maat.
5. Gaat u akkoord? Dan komen we de rolluiken plaatsen.

Ook voor na-service kunt op ons rekenen. Rolluiken herstellen kan steeds via onze hersteldienst.

AFSPRAAK MAKEN
Wovi bvba • Ramerstraat 53, 1760 Strijtem (Brussel) • BTW BE0556.879.869
 © DOME • Regio Vlaams-Brabant, Brussel & Aalst • SitemapLinks • Webdesign door RegioWebsites.be