ROLLUIKEN EN ZONWERINGEN

Wilt u nieuwe rolluiken laten plaatsen? Wilt u de zonwering bij u thuis verbeteren? Rolluiken hebben veel voordelen zoals het weren van zon, een goede verduistering, privacy en inbraakbeveiliging. Bij ons kan u terecht voor alle types rolluiken zoals voorzetrolluiken, inbouw rolluiken, Velux rolluiken, verandarolluiken en opbouw rolluiken.

Rolluiken zijn beschikbaar in aluminium of kunststof (PVC). Aluminium rolluiken vergen bijna geen onderhoud en zijn steviger dan rolluiken uit PVC. Kunststof rolluiken hebben dan weer het voordeel dat ze goedkoper zijn dan aluminium. Daarnaast heeft u ook de keuze in manuele of elektrische bediening.

ROLLUIKEN OP MAAT

De rolluiken van VERANO zijn makkelijk te plaatsen op een muur of in een raamkader. Deze zijn verkrijgbaar in aluminium of PVC en in meer dan tien verschillende kleuren. De PUR schuimvulling zorgt voor een betere isolatie en stevigheid.

Alle rolluiken kunnen manueel bediend worden via een lint of met een motor. Voor elke situatie bieden wij het juiste product aan. De rolluiken zijn makkelijk te bedienen, zo maken wij ook gebruik van SOMFY-motoren  en door middel van één druk op de knop kunt u de rolluik naar beneden laten dalen of laten stoppen op de gewenste hoogte. Ons uitgebreid assortiment van schakelaars geeft u de keuze om meerdere rolluiken te bedienen met 1 afstandsbediening , zelf bestaat er al de mogelijkheid voor uw zonwering en andere producten te bedienen via GSM of tablet.

AFSPRAAK MAKEN
Wovi bvba • Ramerstraat 53, 1760 Strijtem (Brussel) • BTW BE0556.879.869
 © DOME • Regio Vlaams-Brabant, Brussel & Aalst • SitemapLinks • Webdesign door RegioWebsites.be