SCREENS

Bij DOME vindt u de ideale oplossing met zonwering screens. Wij hebben een compleet gamma in verschillende formaten en afwerkingen. Screens zijn bedoeld voor de buitenkant van uw ramen.

Doordat screens vlak tegen uw raam hangen krijgt de zon geen kans om binnen te dringen en houdt u de warmte van de zon buiten. Een voordeel ten opzichte van rolluiken is dat je je zicht op buiten gedeeltelijk behoudt.

Het grote voordeel is dat het moeilijker is om van buiten naar binnen te kijken, zo behoudt u uw privacy.

Meer voordelen van screens

 • Minder schadelijke uv-straling in huis.
 • Een effectieve manier van zonwering.
 • Geen dure zonwering.
 • Een zonwering ideaal voor moderne huizen.
 • Screens weren insecten.
 • Een lagere factuur voor energie, en dat iedere maand opnieuw. Je kan daarom de aanschaf van één of meerdere screens zeker zien als een mooie en betrouwbare investering.
 • Een mooiere uitstraling voor jouw woning.
 • Beschikbaar in breedtes tot 4 meter en hoogtes tot 6 meter.
 • Geen last meer van buren die willen binnenkijken.
 • Door de rits technologie gaan screens niet meer klapperen en zijn ze beter bestendig tegen wind.
 • Zet de ritsscreens in elke gewenste stand in enkele seconden.

Gemakkelijke bediening

Screens zijn makkelijk te bedienen. Zo maken wij ook gebruik van SOMFY-motoren  en door middel van één druk op de knop kunt u  de screens naar beneden laten dalen of laten stoppen op gewenste hoogte. Ons uitgebreid gamma van schakelaars geeft u de keuze om meerdere screens te bedienen met 1 afstandsbediening. Er bestaat zelf de mogelijkheid om uw zonwering en andere producten via GSM of tablet te bedienen.

Plaatsing

Een screen is eenvoudig te plaatsen op een muur of in een raamkader. De omkasting is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Personaliseer uw screen door de kleur van uw doek te kiezen uit ons uitgebreid gamma van kleuren. Zo heeft u keuze genoeg om voor elk raam de perfecte zonwering samen te stellen. Ten slotte komt een ervaren montage team de screens plaatsen en kan u – zonder zorgen – genieten van al de voordelen van een screen.

ZONNEWERING SCREENS

De screens van VERANO zijn een alternatief voor rolluiken. Daarnaast geven screens een moderne look aan je woning.

Een screen is één van de meest doeltreffende zonwering, uw woning blijft tot 5°C koeler in de zomer. Dit komt doordat de warmte aan de buitenkant van uw woning wordt tegengehouden en zo minder kans krijgt om binnen te dringen. Daarboven kunnen uw ramen open blijven zonder last te hebben van insecten.

Kies de hoeveelheid licht dat u wenst binnen te laten met de verschillende soorten doeken. Het licht-werende doek is een ideale keuze voor in de slaapkamer, terwijl een licht doorlatende screen dan weer ideaal is in de woonkamer.  Zo behoudt u uw privacy terwijl u eveneens nog kan genieten van uw uitzicht naar buiten.

OFFERTE AANVRAGEN
Neem contact met ons op voor vragen ☎️ +32 53 397 223 📧 info@yourdome.be
This is default text for notification bar