SCREENS

Bij DOME vindt u de ideale oplossing met zonwering screens. Wij hebben een compleet assortiment in verschillende formaten en afwerkingen. Screens zijn bedoeld voor de buitenkant van uw ramen.

Doordat screens vlak tegen uw raam hangen krijgt de zon geen kans om binnen te dringen en houdt u de zonnewarmte buiten. Een voordeel ten opzichte van rolluiken is dat je je zicht op buiten gedeeltelijk behoudt.

Het grote voordeel is dat het moeilijker is om van buiten naar binnen te kijken, zo behoudt u uw privacy.

Screens zijn makkelijk te bediening, zo maken wij ook gebruik van SOMFY-motoren  en door middel van één druk op de knop kunt u  de screens naar beneden laten dalen of laten stoppen op gewenste hoogte. Ons uitgebreid assortiment van schakelaars geeft u de keuze om meerdere screens te bedienen met 1 afstandsbediening , zelf bestaat er al de mogelijkheid voor uw zonwering en andere producten te bedienen via GSM of tablet.

Een screen is eenvoudig te plaatsen op een muur of in een raamkader. De omkasting is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Personaliseer uw screen verder door de kleur van uw doek te kiezen uit ons uitgebreid assortiment van kleuren. Zo heeft u keuze genoeg om voor elk raam de perfecte zonwering samen te stellen. Ten slotte komt eenervaren montage team de screens plaatsen en u kan – zonder zorgen – genieten van al de voordelen van een screen.

ZONNEWERING SCREENS

De screens van VERANO zijn een alternatief voor rolluiken. Daarnaast geven screens een moderne look aan je woning.

Een screen is één van de meest doeltreffende zonwering, uw woning blijft tot 5°C koeler in de zomer. Dit komt doordat de warmte aan de buitenkant van uw woning wordt tegengehouden en zo minder kans krijgt om binnen te dringen. Daarboven kunnen uw ramen open blijven zonder last te hebben van insecten.

Kies de hoeveelheid licht dat u wenst binnen te laten met de verschillende soorten doeken. De licht-werende doek is een ideale keuze voor in de slaapkamer, terwijl een lichtdoorlatende screen ideaal is in de woonkamer.  Zo behoudt u uw privacy terwijl u nog kan genieten van uw uitzicht naar buiten.

Offerte aanvragen
Wovi bvba • Ramerstraat 53, 1760 Strijtem (Brussel) • BTW BE0556.879.869
 © DOME • Regio Vlaams-Brabant, Brussel & Aalst • SitemapLinks • Webdesign door RegioWebsites.be