TERRASOVERKAPPING LATEN PLAATSEN IN ROOSDAAL

Terrasoverkapping Roosdaal: Hebt u een terras waar u kunt relaxen? Met een terrasoverkapping van DOME zit u altijd droog en hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook als het plots begint te regen of bij hevige wind, blijft u genieten en blijven uw meubels beschermt.

Qua terrasoverkappingen zijn er verschillende mogelijkheden: volledige overkapping, gedeeltelijke overkapping, elektrische of manueel bediend, ALU of PVC, diverse kleuren, met of zonder schuiframen, extra vliegenramen, …

Graag adviseren we bij de constructie van uw terrasoverkapping zodat stevig genoeg is om uw veiligheid te garanderen. Heeft u interesse en wilt u graag weten wat de terrasoverkapping prijzen zijn in regio Roosdaal? Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat wij onze mogelijkheden aan u voor kunnen leggen.

WAAROM EEN TERRASOVERKAPPING?

Waarom een terrasoverkapping plaatsen in regio Roosdaal? Het resultaat is dat u een goedkoper alternatief heeft dan een veranda te laten bouwen en toch kunt u ervan genieten alsof u een veranda heeft.

De terrasoverkapping van VERANO zorgt ervoor dat u vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt genieten van uw terras. Alle overkappingen zijn CE-gemarkeerd. Zo garanderen wij, naast het genot, ook voor uw veiligheid. De terrasoverkappingen kunnen uitgerust worden met vele extra’s zoals verlichting, extra zonwering, glaswanden en/of screens. Deze zijn bestand tegen regenbuien of windhozen. Perfect om uw tuinmeubelen te beschermen en droog te houden het hele jaar door.

TERRASOVERKAPPING MET LAMELLEN

Een terrasoverkapping met lamellendak? Wat is een lamellendak? Een lamellendak  is een constructie van aan elkaar geschakelde aluminium lamellen. Lamellen kunnen draaien tot 90° om hun eigen as, dit geeft vele mogelijkheden om zelf de lichtinval te regelen. Het is dus in feite een terrasoverkapping met lamellen. Deze lamellen kunnen handmatig of elektrisch bediend worden.

OFFERTE AANVRAGEN
Neem contact met ons op voor vragen ☎️ +32 53 397 223 📧 info@yourdome.be
This is default text for notification bar