TERRASOVERKAPPINGEN

Hebt u een terras waar u kunt relaxen? Met een terrasoverkapping van DOME zit u altijd droog en hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook als het plots begint te regen of hevige wind, blijft u genieten en blijven uw meubels beschermd.

Qua terrasoverkappingen zijn er verschillende mogelijkheden: volledige overkapping, gedeeltelijke overkapping, elektrische of manueel bediend, ALU of PVC, diverse kleuren, met of zonder schuiframen, extra vliegenramen, …

Graag adviseren we bij de constructie van uw terrasoverkapping zodat die stevig genoeg is om uw veiligheid te garanderen. Heeft u interesse en wilt u graag weten wat de terrasoverkapping prijzen zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat wij onze mogelijkheden aan u voor kunnen leggen.

WAAROM EEN TERRASOVERKAPPING?

Het resultaat is dat u een goedkoper alternatief heeft dan een veranda te laten bouwen en toch kunt u ervan genieten alsof u een veranda heeft.

De terrasoverkapping van VERANO zorgt ervoor dat u vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt genieten van uw terras. Alle overkappingen zijn CE-gemarkeerd. Zo garanderen wij, naast het genot, ook voor uw veiligheid. De terrasoverkappingen kunnen uitgerust worden met vele extra’s zoals verlichting, extra zonwering, glaswanden en/of screens. Deze zijn bestand tegen regenbuien of windhozen. Perfect om uw tuinmeubelen te beschermen en droog te houden het hele jaar door.

AFSPRAAK MAKEN
Wovi bvba • Ramerstraat 53, 1760 Strijtem (Brussel) • BTW BE0556.879.869
 © DOME • Regio Vlaams-Brabant, Brussel & Aalst • SitemapLinks • Webdesign door Vonk Marketing