VLIEGENRAMEN & VLIEGENDEUREN OP MAAT

Tijdens de zomer wilt u graag genieten van de frisse buitenlucht in uw woning zonder dat u zich druk hoeft te maken over vliegen die uw woning binnendringen. Met onze vliegenramen en vliegendeuren houdt u de insecten buiten en kunt u met alle comfort van uw woning genieten.

DOME is gespecialiseerd in het maken van vliegenramen en vliegendeuren op maat. Wij komen zelf de opmetingen doen, vervolgens krijgt u een offerte op maat. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan komt ons eigen team uw vliegenramen en of vliegendeuren plaatsen.

VLIEGENRAMEN EN VLIEGENDEUREN

Via onze partner FENEKO bieden we vliegenramen en vliegendeuren in alle RAL-kleuren aan. Zo is er voor elk raam of elke deur een passende oplossing.

Ook aan liefhebbers van dieren hebben we gedacht. Hiervoor hebben we speciale pet-gaas dat langer mee gaat. Ons gamma bestaat uit:

  • gewone en ronde vliegenramen
  • schuifvliegdeuren
  • vliegdeuren
  • plissés en rolhorren.
OFFERTE AANVRAGEN

Wovi bvba

Dome is dé expert voor terrasoverkappingen, lamellendaken, sectionale poorten, vliegenramen, rolluiken, screens, zonweringen en raamdecoratie in de buurt van Aalst, Brussel en Vlaams-Brabant. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en werken met een eigen team. U kan rekenen op onze kwaliteitsservice voor, tijdens en na oplevering en persoonlijke opvolging.

Contact

Wovi bvba

Ramerstraat 53

1760 Strijtem

BTW: BE0556.879.869

info@yourdome.be

+32 495 86 35 96

Producten

Terrasoverkappingen Tamellendaken Sectionale poorten & garagepoorten Vliegenramen & vliegendeuren Rolluiken Screens voor ramen Zonwering Raamdecoratie
OFFERTE AANVRAGEN

© 2022 DOME

Privacy Policy

Cookie Policy

Sitemap

Algemene voorwaarden

Neem contact met ons op voor vragen ☎️ +32 495 86 35 96 📧 info@yourdome.be
This is default text for notification bar