VLIEGENRAMEN KOPEN TERNAT

Vliegenramen Ternat: Tijdens de zomer wilt u graag genieten van de frisse buitenlucht in uw woning zonder dat u zich druk hoeft te maken over vliegen die uw woning binnendringen. Met onze vliegenramen en vliegendeuren houdt u de insecten buiten en kunt u met alle comfort van uw woning genieten.

DOME is gespecialiseerd in het maken van vliegenramen en vliegendeuren op maat. Wij komen zelf de opmetingen doen, vervolgens krijgt u een offerte op maat. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan komt ons eigen team uw vliegenramen en/of vliegendeuren plaatsen.

VLIEGENRAMEN EN VLIEGENDEUREN IN REGIO TERNAT

Vliegenramen plaatsen Ternat: via onze leveranciers bieden we vliegenramen en vliegendeuren in alle RAL-kleuren aan. Zo is er voor elk raam of elke deur een passende oplossing.

Ook aan dierenliefhebbers hebben we gedacht. Hiervoor hebben we speciale pet-gaas dat langer mee gaat. Ons assortiment bestaat uit gewone en ronde vliegenramen, schuifvliegdeuren, vliegdeuren, plissés en rolhorren.

1. Contacteer ons per mail of telefoon.
2. Laat ons weten wat u nodig heeft.
3. We contacteren u indien nodig voor een afspraak bij u ter plaatse in regio Ternat.
4. U krijgt een vrijblijvende offerte op maat.

offerte aanvragen

Wovi bvba

Dome is dé expert voor terrasoverkappingen, lamellendaken, sectionale poorten, vliegenramen, rolluiken, screens, zonweringen en raamdecoratie in de buurt van Aalst, Brussel en Vlaams-Brabant. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en werken met een eigen team. U kan rekenen op onze kwaliteitsservice voor, tijdens en na oplevering en persoonlijke opvolging.

Contact

Wovi bvba

Ramerstraat 53

1760 Strijtem

BTW: BE0556.879.869

info@yourdome.be

+32 495 86 35 96

Producten

Terrasoverkappingen Tamellendaken Sectionale poorten & garagepoorten Vliegenramen & vliegendeuren Rolluiken Screens voor ramen Zonwering Raamdecoratie
OFFERTE AANVRAGEN

© 2022 DOME

Privacy Policy

Cookie Policy

Sitemap

Algemene voorwaarden

Neem contact met ons op voor vragen ☎️ +32 495 86 35 96 📧 info@yourdome.be
This is default text for notification bar